TICHETE VACANTA

Acceptam tichete de vacanta Sodexo, Cheque Vacances si Edenred (locuri limitate)!

Bran Belvedere International 4* va pune la dispozitie 5 tipuri de camere: dubla standard, dubla superioara, triple, apartament, garsoniera.

Camerele si apartamentele sunt decorate individual, cu mobilier din lemn masiv pictat manual. Toate camerele au balcon si vedere la munte. De asemenea, toate camerele au baie privata cu articole de toaleta, TV LCD cu programe prin cablu.

De ce sa alegi Branul ca destinatie de vacanta?

Aerul, oamenii, culorile, traditiile, miresmele si gusturile se vor impleti in fata ta pentru a-ti oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce inseamna agitatie si freamat cotidian. Poposeste pentru o clipa in aceasta lume de Rai si vei fi vrajit iremediabil de privelistea acaparanta a naturii.

Poti admira cateva monumente impresionante ale naturii, cum ar fi Moara Dracilor, Fata Frumoasa, Varful Omul, Cascada Urlatoarea si Partia Zanoaga, Prapastiile Zarnestiului,

Datorita legendei lui Dracula si a pozitionarii fortaretei la limita unei stanci inalte, s-a dezvoltat o istorie ce atrage turisti din toate colturile lumii. Bran ramane o destinatie de vacanta, nu doar datorita castelului, ci si institutiilor ce conserva povesti frumoase pentru sufletul turistilor. Alaturi de castel, vizitatorii se pot bucura si de o mica reprezentare a satului romanesc, ce readuce sentimente unice, reflectand istoria tarii, toate acestea fiind invaluite intr-o atmosfera fascinanta, plina de energie si mister.

Legenda vie, castelul ramane dupa secole, unul dintre cele mai vizitate si impresionante edificii.

Pachet de Vacanta 5 NOPTI

Check-in: Duminica, Check-out: Vineri

Tarif 1750 REDUS la 1450 lei/sejur/camera dubla 2 persoane!

Tariful include cazare si mic dejun, piscina exterioara, teren tenis de camp!

Tarif 2200 REDUS la 1900 lei/sejur/camera dubla 2 persoane !

Tariful include cazare, mic dejun si cina, piscina exterioara, teren tenis de camp!

Pachet de Vacanta 7 NOPTI

Tarif 2450 REDUS la 1999 lei/sejur 2 persoane!

Tariful include cazare si mic dejun, piscina exterioara, tren tenis de camp!

Tarif 2900 REDUS la 2450 lei/sejur 2 persoane

Tariful include cazare, mic dejun si cina, piscina exterioara, tren tenis de camp!

Reduceri Vacanta

TELEFON MOBIL

+40 745 070 803

Checkin (cazare): intre orele 16:00 – 22:30
Checkout (eliberarea si predarea camerei): pana la ora 11:00

RETINETI CA:

- acceptarea tichetelor de vacanta, ca forma de plata nu este o obligatie si poate fi suspendata in orice moment in totalitate sau partial! decizia apartine personalului unitatii in functie de disponibilitatile existente pentru o anumita perioada, timpul de decontare al tichetelor de vacanta deja acceptate si neancasate in numerar de la emitenti, etc., fara nicio obligatie de notificare din partea unitatii de cazare (rezervarile confirmate pentru care s-a achitat avansul, raman valabile!)
- se accepta ca forma de plata tichetele de vacanta, card de vacanta etc., numai pentru rezervarile confirmate facute direct la unitatea de cazare email: info@branbelvedere.ro.
- nu se accepta tichete de vacanta la nici un fel de rezervare facuta prin: agentii de turism, site-uri de rezervari, situatie in care se va proceda conform conditiilor prezentate de catre respectiva unitate, site de rezervari.

BRAN BELVEDERE

Atractii turistice

Atractii turistice

Castelul Dracula Bran

READ MORE
Atractii turistice

Cetatea Rasnov

READ MORE
Atractii turistice

Poiana Brasov

READ MORE
BulgarianEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish