Locul ideal pentru TeamBuilding si vacanta la munte !
ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA SODEXO , CHEQUE VACANCES SI EDENRED pentru PACHETE DE VACANTA DE 4-5-7-10 NOPTI; 
pachet recomandat: sejur 5 nopti Tarif 1450 lei/sejur/camera dubla 2 persoane ! 
Include: MIC DEJUN si fisa de cont consumatie inclusa in valoare de 150 ron;
 intrare Duminica - iesire Vineri.
pentru detalii consultati pagina: http://www.branbelvedere.ro/tichete-vacanta-munte.html 

Politica unitatii :

1. Bonusul de fidelitate 10% ! se acorda la rezervari directe ( fara alti intermediari, agentii ...) pentru urmatoarea   rezervare ! ( a doua ) 
 2. Politica "unitatii" privind avansul-garantia, pentru toate tipurile de rezervari :
PENTRU REZERVARI CONFIRMATE, dupa raspunsul nostru, cu confirmare de disponibilitate,
Fara plata AVANS !  puteti trimite datele cardului de credit, (suma reprezentind avansul, nu v-a fii trasa - incasata, suma va fii doar "preautorizata" adica blocata, urmind a fi deblocata in momentul in care s-a efectuat plata la receptie ! ) sau 
cu o plata in AVANS de garantare de 50% din valoarea totala A REZERVARII !
Micul dejun nu este inclus IN TARIFELE DE CAZARE, meniul de mic dejun este disponibil şi preţurile variază, in functie de tip .
 Costurile anularii :
Daca rezervarea este anulata pana la 15 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput NICI UN comision !(nu se aplica in cazul pachetelor pentru sarbatori : Craciun, Paste, Revelion, 1Mai )
Daca rezervarea este anulata mai tarziu sau in caz de neprezentare, 50% din toate noptile / serviciile rezervate, va fi oprit, de la data inceperii rezervarii- sejurului se retine toata suma ( nefiind returnabila, nici in cazul intreruperii sejurului sau a scurtarii perioadei rezervate )  . 
 3. Nu este permis accesul cu alimente si bauturi din afara unitatii ! Nu este permis accesul cu animale de companie ! 
 4. Nu este permis fumatul in camere ! sau in spatiile publice ale unitatii ! Fumatul este permis doar in locurile indicate ! exp: pe terasa de la intrarea in unitate, terasele de linga parcare, unde sunt instalate scrumiere speciale pentru fumatori !  
 5. Programul de odihna intre orele 23.00 si 07,00 trebuie respectat cu strictete de catre toti oaspetii nostri ! In acest interval orar nu functioneaza nici receptia .  
 5.1. Comportamentul civilizat este obligatoriu, orice comportament necivilizat, violent, agresiv, rasist, discriminatoriu, deranjant, al turistului ( sau al copilului acestuia ) poate fi imediat sanctionat cu intreruperea sejurului, eliberarea imediata a camerei - camerelor, fara restituirea sumei ( sau a vreunei parti din suma ) achitate pentru sejur ! 
 6. Program check in ( intrare ) : 14,00 - 23,00 ; check out ( predarea camerelor ) 07,00 - 11,00 ! intirzierea predarii camerei dupa ora 11,00 pina la max ora 18,00 , costa 50 % din valoarea noptii de cazare, si se poate acorda in mod special - explicit doar de catre personalul unitatii si doar daca programul de rezervari permite aceasta optiune !
 7. Programul de functionare restaurant: conform orarului de mese stabilit, ora de inchidere fiind ~ o ora dupa ultima comanda la bucatarie ( ora 21,30 ), dar nu mai tirziu de ora 23,00 ! 
 8. Programul restaurantului pentru evenimente ( nunti, team - building ... ) poate fi prelungit contra cost conform ofertei / numai cu prerezervare, si va fi stabilit de conducerea unitatii cu organizatorul ! 
 9. Copii nu beneficiaza de gratuitate, indiferent de virsta ! Exceptie la pack de Vacanta, sarbatori, etc. atunci cind acestea sunt oferite explicit cu reduceri sau gratuitati ( cazare sau masa ) pentru copii ! pe categorii de virsta !
exemplu: 50% reducere pentru 1 copil cu virsta intre 2,00 ani - 5,99 ani  ! in camera dubla cu 2 adulti, folosind paturile existente in camera, fara lenjerie suplimentara ! 
 10. Copii cu virsta intre 1,00 si 2,00 ani pot fi cazati in camera cu 2 parinti, fara costuri, fara pat suplimentar sau lenjerie, fara meniu ! Copii - bebe cu virsta mai mica de 1 an NU pot fi cazati ! Exceptie: numai pe raspunderea expresa a ambilor parinti ca vor respecta programul de odihna al altor turisti cazati in unitate . 
 10.1  Un copil mai mare sau un adult plateste 10 EUR pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar .
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare in anumite camere: 1 .
Atentie ! nu avem disponibilitate de paturi suplimentare pentru toate camerele! Este absolut necesara rezervarea prealabila !
 11. In situatii neprevazute, intreruperea alimentarii cu apa, energie electrica, gaz, internet, cablu tv, sau telefonie, inzapezirea, inundarea sau orice alta forma de blocare a accesului, in totalitate sau in parte nu atrage nici o raspundere de nici un fel din partea Unitatii .
 12. In conformitate cu politica, autorizatiile unitatii, practica si legislatia specifica in vigoare din Romania si/sau UE .
Labai geras pasirinkimas, nėra brangu, malonus aptrnaujantis personalas, mokantis gerai angliškai, rami vieta taip pat šviežias kalnų oras. Nors buvom tik vieną naktį norėtūsi pabūti ilgiau. Gera atgaiva...
Martynas - Vilnius, Lithuania
It was a magical place.I tell my husband he would love it!!! Ive been alot of places..But the love I recieved in Bran was unreal.We are Greek and yes home is America..But You are warm people good people..Never forget...
Demi - City, Alaska SUA
am fost in tabara aici si a fost super.....tenis.....innot....plimbari pe munte....am vizitat brasovul...branul...ce sa mai lungim cel mai fain,cel mai tare ,cel mai frumos loc ,merita vazut,merita sa mergi acolo...
Mihnea Obrocea - Piatra Neamt, Romania